Open Coffee Altena blijft zinvol B2B-podium

ALMKERK – Op 8 februari 2018 organiseert B2B-platform Ondernemend Altena een nieuwe netwerkmeeting. Dit keer is Open Coffee Altena te gast bij Rabobank Altena in Almkerk.

Het nieuwe jaar is dan weliswaar alweer een aantal weken onderweg, voor ondernemers uit de wijde regio is de B2B-ontmoeting met Coffee als brandstof een prima gelegenheid andere netwerkers dit jaar voor het eerst te treffen. Want dat is waar Open Coffee Altena over gaat: ontmoeten, verbindingen leggen, matches maken. Om vervolgens te kijken wat je voor elkaar kunt betekenen. Tijdens Open Coffee Altena 32.0 zal, naast de Gele Coffee Spot, ook de Rode Coffee Stip weer een plek krijgen. ‘De Stip’ is het podium voor ondernemers om gedurende 90 seconden hun product of dienst te pitchen. Een countdown timer tikt ook dit keer onverbiddelijk de seconden weg.

U bent welkom op 8 februari van 09.30 tot 11.00 uur. Aanmelden kan via www.OndernemendAltena.nl. Uw aanmelding wordt genoteerd op de deelnemerslijst op OndernemendAltena.nl. Veel ondernemers bekijken graag van tevoren wie zij willen ontmoeten.