In Kasteel Dussen speelt het Dudok Kwartet

DUSSEN – Donderdag 25 januari treedt om 20.00 uur in Kasteel Dussen het Dudok Kwartet op.

Door hun successen op internationale concoursen en door hun originele en eclectische programmering wordt dit kwartet erkend als een van de meest veelbelovende, veelzijdige en aansprekende strijkkwartetten van dit moment in Europa. Het Dudok Kwartet bestaat uit Judith van Driel, Marleen Wester, Marie-Louise de Jong en David Faber. In Kasteel Dussen spelen zij heel boeiende strijkkwarteten van Mozart, Ligeti en Mendelssohn. De musici doen dit hartstochtelijk, met gevoel voor de donkere timbres, en bovenal buitengewoon transparant en altijd expressief. Dat wordt genieten bij dit eerste concert in 2018 in Kasteel Dussen.

De toegang is deze keer 15 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren bij voorkeur via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.