Nieuwjaarsnacht in Veen: 4 auto's in brand

VEEN – Net als voorgaande jaren zijn in Veen met oud en nieuw meerder auto’s in brand gestoken. Verspreid door Veen hadden jongeren op meerdere plaatsen kampvuren gemaakt. De politie was aanwezig om de situatie in de gaten te houden.

Na de eerste brand op de Mussentiend was het nog niet gedaan in Veen. Rond 01.00 uur ging een tweede auto in vlammen op aan de Witboomstraat. Anderhalf uur later was het weer raak op de Witboomstraat. Tijdens de bluswerkzaamheden bij de derde brand liet de ME zich zien. Zo’n 20 man sterk waren zij aanwezig bij de blusactiviteiten, maar zij hoefden niet in te grijpen.

Daarna volgde nog een autobrand iets na 03.00 uur. Deze keer was het raak op de Grotestraat. Veel publiek zag hoe de brandweer ook daar het vuur wist te doven.