Geslaagde Oud & Nieuw Party in Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG – De voetbalverenigingen Wilhelmina’26 en NOAD’32 uit Wijk en Aalburg kunnen terugkijken op een geslaagde oud en nieuw party.

Arnold van Loon van d’Albucht spreekt over een gezellige drukte, een zeer gemoedelijke sfeer en veel dorstige bezoekers. Henk Treffers voorzitter van Wilhelmina’26 benadrukte dat het een goed georganiseerd feest was en doelt daarmee op de vrijwilligers van beide voetbalverenigingen uit Wijk en Aalburg. Zij hebben in een zeer korte tijd een fantastisch feest neergezet.

Op het hoogtepunt van de nacht waren er ruim 400 bezoekers aanwezig. Hiermee zal de Oud & Nieuw Party zeker een vervolg krijgen. d’Alburcht heeft bewezen een perfecte locatie te zijn voor dit nachtelijk feestje. Jerry Bouman, voorzitter van NOAD’32 kon zich niet anders dan aansluiten bij de woorden van Henk Treffers.