Vuurwerkoverlast melden bij de politie

ALTENA – Dit jaar is het net als vorig jaar mogelijk om vuurwerkoverlast in Altena te melden via WhatsApp bij de politie. Dat kan via het nummer 06-12207006.

De politie treedt hard op tegen verkopers en gebruikers van illegaal vuurwerk en mensen die legaal vuurwerk op een verkeerde manier gebruiken. De politie reageert snel op meldingen van burgers over transport, handel, opslag en gebruik van illegaal vuurwerk en op meldingen over misbruik van legaal vuurwerk. Samen met onder meer de douane, de Inspectie Leefomgeving en Transport en het OM worden jaarlijkse vele kilo’s illegaal vuurwerk in beslag genomen.

Als u denkt dat ergens illegaal vuurwerk wordt verkocht, verhandeld of getransporteerd kunt u dit melden bij de politie. Dit kan via telefoonnummer 0900-8844. U kunt dit ook anoniem melden bij Meld Misdaad Anoniem via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden/ of via het telefoonnummer 0800-7000.