Twee tieners uit Werkendam vermist

WERKENDAM – Twee tieners uit de gemeente Werkendam worden sinds donderdag 14 december vermist. Dit schrijft Weekblad Het Kontakt op www.hetkontakt.nl.

De 15-jarige jongen en het 15-jarige meisje zijn donderdag vertrokken vanaf de Ereprijs in Werkendam en zijn het laatst gezien in Sliedrecht, zo laat de wijkagent weten. Deze spreekt over een ‘urgente vermissing’. Het meisje dat wordt vermist is 1.65 meter lang, is blank en heeft bruin haar dat ze in een staart draagt. Ze draagt een spijkerbroek, witte Adidas-schoenen, een zwarte jas met bontkraag en ze heeft een rugzak met ruitjes.

De jongen heeft een tenger postuur, ongeveer 1.70 meter lang. Hij heeft een blanke huidskleur en heeft donkerbruin kort haar. Hij draagt een blauwe jas en heeft zwarte sneakers met een groen Nike-teken. Het duo rijdt op een opvallende bruine Cortina-fiets met witte bloemen en voorop een groen winkelmandje. Wie het tweetal heeft gezien, of meer weet over hun verblijfplaats, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.