Altena College presenteert kersthit

SLEEUWIJK – Op vrijdag 8 december wordt in de grote pauze op het Altena College de eigen ‘kersthit’ gepresenteerd.

In het kader van de jaarlijkse kerstmusical staan er dit jaar 2 vragen centraal. De eerste vraag wordt vrijdag beantwoord namelijk of het mogelijk is om als school een kersthit te scoren. Het nummer met de toepasselijke naam ‘It’s Christmas time’ wordt muzikaal begeleid door leerlingen die op viool, harp, saxofoon en trompet spelen. Daarnaast spelen ook de schoolband en Jeugdfanfare Altena JA! mee. De andere vraag is in hoeverre de huidige beleving van kerst nog iets met het originele kerstverhaal te maken heeft. Deze vraag wordt beantwoord in de kerstmusical die voor leerlingen op 22 december gespeeld wordt. Examenleerlingen en belangstellenden zijn op donderdagavond 21 december om 19.30 en 20.30 uur van harte welkom.

Vanaf vrijdag 8 december 13.00 uur staat het kerstnummer online. Belangstellenden die op donderdag 21 december om 19.30 uur of 20.30 uur de kerstmusical willen bijwonen kunnen zich aanmelden via e-mail: es@altenacollege.nl o.v.v. kerstmusical belangstellenden en uw naam, het gewenste tijdstip en het aantal personen.