Koninklijke Onderscheiding voor de heer H. van Zon

GEERTRUIDENBERG/HANK – Vrijdag 1 december heeft burgemeester W. van Hees van de gemeente Geertruidenberg, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander bij de heer H. van Zon de versierselen van een Koninklijke Onderscheiding opgespeld.

De heer Van Zon is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats rond 20.30 uur tijdens de jaarlijkse bindingsavond van de vrijwillige brandweer Geertruidenberg. De heer Van Zon woont in Hank maar is werkzaam in de gemeente Geertruidenberg. Daar is hij ook lid van de brandweer. Om die reden zal de burgmeester van Geertruidenberg de versierselen opspelden.

De heer Van Zon is op 1 januari 1992 aangesteld als aspirant-brandwacht en heeft de jaren daarop volgend diverse functie gerichte diploma’s behaald om toe te kunnen treden tot het brandweerkorps Raamsdonksveer. De heer Van Zon heeft zich al deze jaren intensief ingezet in het belang van de openbare orde en veiligheid.