Voorgenomen besluit tot sluiting Cafetaria Marco

WERKENDAM – Burgemeester De Boer heeft woensdag een ‘voorgenomen besluit’ genomen om Cafetaria Marco aan de Hoogstraat in Werkendam voor drie maanden te sluiten. Hetzelfde geldt voor de woning boven deze zaak.

Het besluit is genomen naar aanleiding van de instap die in de nacht van vrijdag 23 op zaterdag 24 november heeft plaatsgevonden. Bij deze politie-inval zijn onder andere harddrugs aangetroffen in het gehele pand. De eigenaar van de cafetaria en tevens bewoner van de woning heeft wettelijk het recht om binnen een week een zienswijze in te dienen tegen dit voorgenomen besluit.

De burgemeester neemt deze zienswijze in overweging bij het nemen van zijn definitieve besluit over de mogelijke sluiting. Tegen dat besluit staan bezwaar- en beroepsmogelijkheden open.