Riveer on tour bij diverse veren

REGIO – Anderhalf jaar geleden, 24 juni 2017, lanceerde Riveer de gratis Riveer app. Ervaringen van reizigers met de app zijn van belang om deze zo goed mogelijk bij de wensen aan te laten sluiten.

Daarom gaat Riveer in de eerste week van december 2017 on tour om reizigers naar de Riveer app te vragen. Via de app kunnen passagiers digitaal tickets kopen, maar ook de meest actuele vertrektijden zien, waarschuwingen ontvangen bij calamiteiten en nieuws ontvangen. Met name het digitaal betalen is een noviteit in de verenwereld en wordt ook zeer gewaardeerd onder reizigers. Omdat alle veren wifi hebben is gebruik zonder abonnement ook geen probleem. Er zijn ook gebruikers die even moeten wennen en gebruikers die tegen opstart zaken aanlopen. Juist hen wil Riveer graag horen, want vaak is het eenvoudig op te lossen.

Riveer gaat op alle veren langs om tips en advies te geven. Onderwerpen die veel spelen zijn jaarabonnementen, foto’s bij scholierenabonnementen, juist gebruik van de app, de controle aan boord en hoe die zo snel mogelijk gaat. Dat gebeurt op de volgende dagen:

4 december, veer Aalst – Veen van 14.15 – 17.00 uur
5 december, veersteiger Gorinchem van 14.15 – 17.00 uur
6 december, veer Brakel- Herwijnen van 15.00 – 18.00 uur
7 december, veer Werkendam-Hardinxveld van 14.15 – 17.00 uur.