Rick Sonnema 2e keer Nederlands kampioen

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 25 november stond het Nederlands kampioenschap karate voor -21 jaar op het programma. Rick won na een spannende wedstrijd met 3-2.

Ondanks dat Rick tijdens de voorbereiding op het Nederlands kampioenschap niet heeft kunnen trainen vanwege de griep, was Sonnema fit genoeg om deel te nemen en om zijn titel met succes te verdedigen. Met een spannende loting kwam Rick in de halve finale de uiteindelijk nummer 3 tegen. Rick won na een spannende wedstrijd met 3-2.

Net als vorig jaar stond Sonnema in de finale op het NK. Een kans om zijn titel te prolongeren. Na een mooie en spannende finale won Rick met 3-2 en mag hij zich voor het tweede jaar oprij Nederlands kampioen noemen! Rick Sonnema komt uit voor Karate-do Academie Itosu uit Waalwijk.