Aangehouden met 80 kg vuurwerk

RAAMSDONKSVEER – De politie arresteerde maandag 20 november rond 16.30 uur op de Mondriaanstraat in Raamsdonksveer een 35-jarige bestuurder uit Raamsdonkveer, omdat hij zes dozen met vuurwerk vervoerde.

In de laadbak van de bestelauto stonden zes dozen met waarschijnlijk legaal siervuurwerk, in totaal ongeveer 80 kilo. Het is niet bekend waar het vuurwerk voor bestemd was. Vanwege de veiligheid zijn aan het gebruik, vervoer en opslag van vuurwerk regels gesteld en de bestuurder heeft deze overtreden. Daarom is hij aangehouden en zit hij vast voor verhoor.

De politie reageert snel op meldingen over transport, handel en opslag van vuurwerk. U kunt uw informatie doorgeven via de politie: 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 en www.meldmisdaadanoniem.nl.