100-jarige man klimt uit het raam en verdwijnt

DUSSEN – Donderdag 14 december om 20.00 uur vertelt Eric Borrias, verteller van het jaar 2016, in Kasteel Dussen naar de bestseller van Jona Jonasson ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’.

Met zijn unieke speelstijl vertelt Borrias over de wonderlijke avonturen van de hoogbejaarde Allan Karsson, die op zijn 100e verjaardag uit het raam van het bejaardenhuis stapt en op avontuur gaat. Bij toeval komt hij in het bezit van een koffer vol crimineel geld. Vanaf dat moment begint een doldwaze reis door Zweden. Criminelen, de politie, het bejaardenhuis, de pers, iedereen is op zoek naar Allan en de bijzondere stoet mensen om hem heen. O ja, en een olifant. Eric Borrias is niet voor niets een van de meest gevraagde vertellers van ons land. Met zijn brede repertoire en groot talent weet hij al meer dan 25 jaar jong en oud aan zich te binden.

Toegang is 10 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren bij voorkeur via www.kasteel-dussen.nl of telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.