Vrolijke Workshop Improvisatietheater

WERKENDAM – Op zondagmiddag 10 december geven ervaren theatersporters van Generaal Pardon! aan (groot)ouders en hun (klein)kinderen een actieve en vooral vrolijke workshop. Op Fort Altena.

Je kunt jezelf en elkaar dan op een ongedwongen en laagdrempelige wijze eens op een andere manier (laten) zien. Er is waarschijnlijk geen betere manier om je (klein)kind te leren kennen dan het uit te nodigen om zijn fantasie de vrije loop te laten. Maar, ook omgekeerd leert het kind jou beter kennen door de impulsiviteit en wellicht onverwachte creativiteit van je reacties. Verrassend, verfrissend en vooral erg leuk. Ouders, kinderen, grootouders en kleinkinderen zijn van harte welkom in Loods K op Fort Altena.

De workshop duurt van 13.30 uur tot circa 16.00 uur. De kaarten kosten € 10,00 per persoon en kunnen gereserveerd worden op www.yrrostheater.com. Wacht niet te lang want het maximum aantal deelnemers is 30 en vol is vol. Niet twijfelen, gewoon doen. Het wordt een vrolijke en ontspannen middag.