Schrijf je in voor de Jeugdmuziekdag Altena 2018

ALMKERK – De inschrijving voor de Jeugdmuziekdag Altena 2018 is gestart. Deze dag wordt gehouden op zaterdag 3 februari 2018 in ‘t Verlaat in Almkerk.

Tijdens deze dag speel je samen met andere muzikanten in één groot orkest en wordt er gewerkt aan een concertprogramma onder leiding van professionele dirigenten. Het thema is: ‘Dans’. Naast gezamenlijke repetities wordt er ‘s middags in kleinere groepen gerepeteerd. De dag begint om 10 uur en wordt afgesloten met een feestelijk slotconcert.

Heb je ook zin om mee te doen? Meld je dan uiterlijk 23 december 2017 aan via de link op de homepage van www.jeugdmuziekdagaltena.nl. Elke muzikant tot ongeveer 21 jaar uit het Land van Heusden en Altena die een muziekinstrument bespeelt dat voorkomt in een HaFaBra-orkest, is welkom. Je hoeft niet perse lid te zijn van een muziekvereniging. Kosten voor deze dag zijn € 7,50 inclusief bladmuziek en een eenvoudige maaltijd ‘s avonds. Het slotconcert begint om 19.00 uur en daarvoor is de entree gratis.