Man overleden na aanrijding

GEERTRUIDENBERG – Op zondag 12 november 2017 om 18.00 uur kwam de melding binnen bij het Operationeel Centrum dat er een ernstige aanrijding zou zijn op de Stationsweg in Geertruidenberg.

Hulpdiensten spoedden zich naar de straat waar ze een zwaargewonde man aantroffen en een beschadigde auto met een bestuurder. Omstanders waren bezig met reanimatie van het 77-jarige slachtoffer. Hij is direct met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij later aan zijn verwondingen is overleden. Hij zou als voetganger deel hebben genomen aan het verkeer. De bestuurder van de auto, een 22-jarige man uit Raamsdonksveer, is aangehouden.

Er is een onderzoek gestart maar daarnaast zoekt de politie ook getuigen. Wie reed er op dat moment, zondagavond voor 18.00 uur, op de Stationsweg en hebben iets gezien van de aanrijding of wat er kort daarvoor gebeurde? Kijk op www.politie.nl voor alle contactgegevens.