Kunst Na Strijd huldigt jubilarissen

WOUDRICHEM – Op dinsdagavond 7 november was het feest tijdens de repetitieavond van Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd.

Om 21.00 uur werden twee leden verrast met een feestje, omdat zij al 40 jaar muziek maken. De Woudrichemse Alberdine Ruis is al 40 jaar lid van KNS. Nadat zij haar muzikale carrière begon op trompet, is ze later overgestapt op de klarinet. Nog steeds speelt zij met veel plezier haar partij mee bij KNS. Ook is zij zeer actief binnen de Activiteitencommissie van deze vereniging.

De Sliedrechtse Nicoline Geelhoed is sinds enkele jaren lid van Kunst Na Strijd. Omdat zij al 40 jaar muziek maakt, werd ook zij op deze avond in het zonnetje gezet. Nicoline heeft bijna alle koperen blaasinstrumenten al bespeeld, maar is al weer jarenlang verknocht aan haar euphonium. Beide dames werden hartelijk bedankt voor hun inzet voor de vereniging. Naast de leden waren ook familieleden aanwezig om met elkaar het glas te heffen op dit mooie jubileum.