BIZ Centrum Werkendam een feit

WERKENDAM – De ondernemers in het centrum van Werkendam hebben bij de formele draagvlakmeting met meerderheid ingestemd met het plan voor de BIZ Centrum Werkendam.

Daarmee is de tweede BIZ in het Land van Heusden en Altena een feit en kan met ingang van 1 januari 2018 worden gestart met het uitvoeren van de activiteiten uit het BIZ plan door de Stichting BIZ Centrum Werkendam. De gemeente Werkendam heeft woensdagmiddag de uitslag vastgesteld van de formele draagvlakmeting voor de bedrijveninvesteringszone (BIZ) Centrum Werkendam.

74% van de pandeigenaren en 61% van de gebruikers heeft een stem uitgebracht. Van de pandeigenaren heeft 65% voor invoering van de BIZ gestemd. Bij de gebruikers van bedrijfspanden bedraagt het percentage voorstemmers 73%. Van alle stemmers heeft in totaal 68% voor invoering van de BIZ gestemd. Het hoofddoel van het plan BIZ Centrum Werkendam is om gezamenlijk en met alle belanghebbenden structureel verbeteren van de kwaliteit van het winkelgebied van Werkendam teneinde de functie als het centrum voor recreatief winkelen in het Land van Heusden en Altena goed te kunnen vervullen.