Mogelijke drugsdealer opgepakt

SPRANG-CAPELLE – Op zondag 29 oktober 2017 om 21.50 uur zagen agenten een verdachte situatie aan de achterzijde van een tankstation aan de Tilburgseweg in Sprang-Capelle.

Er stonden twee auto’s bij elkaar met twee mannen. De agenten spraken de mannen aan. Ze roken direct een sterke henneplucht waardoor het vermoeden ontstond dat de mannen hennep bij zich hadden. Ze onderzochten de auto en vonden in één van de auto’s (soft)drugs en middelen om drugs te verhandelen. De bestuurder van die auto, een 34-jarige man uit Loon op Zand, is daarop aangehouden. Er is direct een onderzoek in zijn woning gedaan. Ook daar werd drugs aangetroffen.

In totaal is er meer dan tweehonderd gram softdrugs, 150 Xtc-pillen en meer dan 50 gram amfetamine gevonden. Ook had de verdachte een weegschaal in zijn auto en verschillende soorten en maten gripzakjes. De verdachte is ingesloten aan het bureau. De auto, drugs en andere spullen zijn in beslag genomen.