Spel en Gameavond in jongerencentrum De Pomp

ALMKERK – Zaterdag 4 november is er weer een Spel en Gameavond in De Pomp in Almkerk. Kom gezellig een potje poolen, tafeltennissen of tafelvoetballen.

Ook kun je spelen op één van de vele spelcomputers of met je vrienden gamen via het pc-netwerk. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om een bord of kaartspel uit de kast te pakken. De bar is uiteraard open en afhankelijk van het weer wordt aan het einde van de avond een gezellig vuurtje gemaakt bij de stookplaats. De Pomp gaat zoals gebruikelijk om 20.00 uur open, toegang is gratis.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar: contact@depomp.com.