Allerlaatste dichterspodium in Werkendam

WERKENDAM – Op dinsdag 7 november is in de bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 na zes jaar het laatste podium. De bibliotheek gaat namelijk verhuizen.

De avond begint om 19.45 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. Aansluitend is er een gezellige nazit met een gratis (fris)drankje en een knabbeltje. Het programma is de laatste keer anders dan anders. Voor deze gelegenheid vullen De Troubabrours Frans Lodewijk, Marcus Mulder en Marcel Vaandrager de avond. Hun programma bevat muziek, poëzie, conferences en mijmeringen voor een aandachtig publiek. Het is een onderhoudend programma met ‘nadenkertjes’ en schatermomenten.

Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl of
www.nederlandsdichterspodium.nl. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.