Piraten veroveren Drongelen

DRONGELEN – Drongelen ligt aan de Bergsche Maas. Een ideale plek dus voor piraten om aan te meren. Op 3 en 4 november zullen zij aan wal gaan om Drongelen te veroveren.

Vrijdag 3 en zaterdag 4 november staat Drongelen in het teken van het Griezelweekend. Thema van dit weekend is ‘Old River Pirates’. Vrijdag 3 november is voor de kleinste tot 10 jaar. Zij lopen een lampionnenoptocht. Aanvang van deze griezelige lampionnenoptocht is om 18.30 uur in dorpshuis De Oude School in Drongelen. Zaterdagavond 4 november wordt de Griezeltocht georganiseerd. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan de griezeltocht. De griezeltocht begint om 19.00 uur voor de kinderen van 8 tot 12 jaar. Vanaf 20.00 uur worden de kinderen vanaf 12 jaar het veld in gestuurd. Starpunt is eveneens het dorpshuis in Drongelen.

Opgeven voor zowel de Lampionnenoptocht als de Griezeltocht kan bij Anja Nieuwkoop via 06 – 449 74 827 of email heanty@live.nl. Inschrijfgeld per deelnemer bedraagt € 2,00 en dient op de avond van de tocht voldaan te worden. Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 1 november. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten van dorpshuis De Oude School? Kijk dan eens op de Facebookpagina www.facebook.com/oudeschooldrongelen.