Behoeftenonderzoek naar buurthuisfunctie

GORINCHEM – Enkele duizenden inwoners van de gemeente Gorinchem ontvangen een vragenlijst in de brievenbus. De vragenlijst gaat over de buurthuisfunctie in de wijk en in hoeverre de voorzieningen en activiteiten hieraan bijdragen.

Bezoekt u voorzieningen in de wijk, zoals de buurthuizen en de brede scholen? Wat vindt u belangrijk? Welke activiteiten zijn waardevol? En wat mist u in de wijk? De gemeente Gorinchem gebruikt de uitkomsten om inzicht te krijgen in de wensen en behoeften van haar inwoners.

Met uw kennis en expertise kan de gemeente in de toekomst inspelen op wat Gorinchem nodig heeft om de buurthuisfunctie in uw wijk verder vorm te geven. Uw deelname is daarom erg belangrijk: u vertegenwoordigt uzelf, maar ook veel andere inwoners van Gorinchem. Onderzoeksbureau I&O Research voert het onderzoek uit.