Krachtenbundel met levensverhalen

WOUDRICHEM – Op maandag 30 oktober nemen wethouders uit West-Brabant de Krachtenbundel in ontvangst. Dit is een bundel met twaalf mooie levensverhalen van kwetsbare mensen. Paula Jorritsma is als wethouder in de gemeente Woudrichem betrokken bij dit

In de speciale editie ‘Regio West-Brabant’ van de Krachtenbundel zijn inspirerende levensverhalen van mensen uit de regio gebundeld: verhalen die de afstand tussen mensen kunnen verkleinen en vooroordelen kunnen wegnemen. Voor deze editie gingen de wethouders van deze gemeenten op bezoek bij kwetsbare burgers. Tijdens persoonlijke ontmoetingen haalden zij bijzondere levensverhalen op. Ook relaties van (zorg)organisaties die niet dagelijks in contact komen met cliënten, ontmoetten hen om hun verhaal op te halen. Al deze verhalen zijn gebundeld in de 32e editie van de Krachtenbundel. Stuk voor stuk beschrijven de vertellers hoe zij, ondanks tegenslagen, krachtig in het leven staan.

Op maandag 30 oktober nemen de wethouders Cor van Geel (Steenbergen), Corné van Poppel (Roosendaal), Corry Janssen-Janssen (Alphen-Chaam) en Paula Jorritsma (Woudrichem) de Krachtenbundel in ontvangst bij SDW in Roosendaal. Het is overigens niet de eerste keer de Altena gemeenten betrokken zijn bij een uitgave van de Krachtenbundel. Eerdere edities waren al eerder succesvol.