Man aangehouden voor poging doodslag

WERKENDAM – De politie heeft een man aangehouden die er van verdacht wordt op 8 oktober meerdere schoten op een boot te hebben gelost.

Op 8 oktober 2017 om 1.45 uur kwam er een melding binnen van een schietincident aan het Steurgat in Werkendam. Een onbekende had meerder schoten gelost in de richting van een boot waar op dat moment mensen op aanwezig waren. Er is direct een onderzoek gestart en via (social)media om getuigen gevraagd. Er zijn enkele tips binnen gekomen.

In de loop van de ochtend kwam een mogelijke verdachte in beeld. Een 27-jarige inwoner van Woudrichem is toen aangehouden. Hij is ondertussen ook voorgeleid aan de Rechter-Commissaris en zit nog vast. Het onderzoek is nog in volle gang. De politie hoopt dat meerdere mensen van dit misdrijf afweten en dit ook willen melden via 0900-8844.