Jeugdatelier Gorinchem start lesblok 5

GORINCHEM – Op maandag 30 oktober en donderdag 2 november 2017 van 15.30 tot 17.30 uur start Jeugdatelier Gorinchem met het 5e lesblok.

Voor kinderen van 8 tot 17 jaar organiseert het Jeugdatelier Gorinchem creatieve lessen in de ULO. De lessen worden gegeven door Marleen van Zwienen, Docent Jeugdatelier, Intern Cultuur Coördinator en Beeldend Kunstenaar. Voor deze cursus hoef je niet persé creatief te zijn. Als je het leuk vindt om samen met ongeveer 10 tot 15 andere kinderen lekker creatief bezig te zijn, dan is dit echt iets voor jou.

Deelname steeds per lesblok van 6 lessen kost € 60. Elk lesblok bestaat uit 6 lessen waarin kinderen kennismaken met allerlei technieken, zoals tekenen, schilderen, boetseren, glas bewerken, textiel, vilt, striptekenen en nog veel meer. Kinderen dragen zelf ideeën aan voor het nieuwe lesblok. Voor het 5e lesblok staat alvast het volgende op het programma: Glas in lood, mozaïek, klei, decorstukken voor de kerstmarkt en natuurlijk tekenen en schilderen. Het inschrijven is nu gestart.