Wie zet de overvallers buitenspel?

GORINCHEM – Bij een overval op de penningmeester van een voetbalvereniging in Gorinchem is dinsdagavond een groot bedrag aan kasgeld buitgemaakt.

Twee verdachten belaagden de man en gingen er met de opbrengst van een maand vandoor. De politie zoekt getuigen die de jongens heeft zien wegrennen. De penningmeester haalde zoals gebruikelijk de kasopbrengst op bij de club. Twee jongens die in de bosjes stonden te roken leken eerst weg te lopen, maar kwamen terug toen de man het tasje met geld in zijn auto wilde leggen. Ze sprongen op zijn rug en na een worsteling gingen ze er met het geld vandoor. De man kwam bij de worsteling ten val en raakte gewond aan zijn schouder.

De politie zoekt getuigen die de jongens hebben zien wegrennen vanaf de Bataafsekade. Het betreft twee licht getinte jongens tussen de 16 en 18 jaar. Daarnaast zijn camerabeelden van die avond, gemaakt in de buurt van de vereniging, meer dan welkom. Mogelijk zijn de verdachten daar op te zien.