Drie mannen aangehouden tijdens drugsonderzoek

WIJK EN AALBURG – Donderdag heeft de politie een drugsonderzoek gedaan in een woning aan de Bosseweg in Wijk en Aalburg.

Onlangs heeft een anonieme tipgever de politie geattendeerd op de woning. Er zou in het pand op bedrijfsmatige wijze drugs geproduceerd worden. Om die reden is een speciaal onderzoeksteam, vergezeld door een drugshond, de woning binnengegaan om te zoeken naar de aanwezigheid van drugs. In het pand zijn vuurwapens, drugs en twee jammers aangetroffen. Een jammer is een stoorzender die mobiel telefoon- en internetverkeer plaatselijk onmogelijk maakt.

Tijdens het onderzoek zijn drie mannen in de woning aangehouden als verdachten in deze zaak. Het gaat om een 29-jarige man uit Someren, een 39-jarige man uit Goirle en een 33-jarige man uit Waalwijk. Zij zijn voor verhoor en verder onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex in Breda. Het onderzoek is nog in volle gang en meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.