Parkeerruzie loopt uit op mishandeling

RAAMSDONK – Een al langer slepende parkeerruzie is zondag 15 oktober 32017 omstreeks 22.45 uur geëscaleerd en uitgelopen op de mishandeling van een 47-jarige man uit Raamsdonk.

De politie arresteerde vier mannen als verdachte van openlijke geweldpleging. Het gaat om een 23-jarige man uit Raamsdonk en drie Rotterdammers (25, 25 en 26 jaar). Het slachtoffer deed aangifte. Hij vertelde dat hij al enige tijd problemen heeft over de parkeerplaats voor zijn woning. Hij parkeert daar graag zijn bestelauto zodat hij daar zicht op heeft, de overbuurman die een horecazaak heeft, zou daar problemen mee hebben.

Zondagavond keek de aangever vanuit de slaapkamer. Hij zag toen drie mannen rond zijn bestelwagen staan. Hij herkende hen omdat zij, volgens hem, bij zijn overbuurman werken. Hij is daarop naar buiten gegaan om verhaal te halen. Daar zou hij door vier mannen zijn aangevallen onder meer met een stalen pijp. Hij liep daardoor een hoofdwond op. Ook had hij pijn aan zijn rug en scheenbeen. De recherche onderzoekt de toedracht van het incident en kijkt daarbij ook naar de rol van de aangever omdat volgens een van de betrokkenen die met een stoel gegooid zou hebben.