Burgemeester Melissant loopt warm voor de dialoog

GORINCHEM – Op zondag 22 oktober opent de Week van de Dialoog met een gesprek met burgemeester Reini Melissant-Briene over de dialoog.

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 november organiseert Gorinchem in Dialoog weer dialoogtafels op meerdere plekken in de stad. Onder andere het Gorcums Museum, De Blauwe Anemoon, Moskee Suleyman Celebi en Boekhandel Cursief doen mee. Ook zijn er weer huiskamerdialogen bij mensen thuis. Alle dialogen gaan over het thema ‘Hier loop ik warm voor..’

De week opent met een kick-off in Cultureel Café De Vijfzinnen in de Nieuwe Doelen op zondag 22 oktober vanaf 14.00 uur. Op www.gorinchemindialoog.nl staan plaats en tijd van de dialoogtafels vermeld en kunt u zich aanmelden. Alle activiteiten van Gorinchem in Dialoog zijn dankzij de ambassadeurs en sponsors gratis toegankelijk.