Wilt u een laadpaal voor uw elektrische auto?

WOUDRICHEM – De gemeente Woudrichem wil graag het gebruik van elektrische voertuigen stimuleren om zo met elkaar het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen.

Rijdt u een elektrisch voertuig of overweegt u binnenkort een elektrisch voertuig te gaan rijden en heeft u geen parkeergelegenheid op eigen terrein. Dan kan er in de buurt van uw woning of uw werkplek een openbare parkeerplaats gereserveerd worden voor elektrische voertuigen, waarbij een marktpartij een oplaadpaal plaatst.

Indien u hier gebruik van wilt maken dan kunt u contact opnemen met Allego. De gemeente Woudrichem staat ook open voor andere marktpartijen, maar hebben daar (nog) geen contract mee. Heeft u inhoudelijke vragen over het beleid dan kunt u contact opnemen met de beleidsmedewerker verkeer en vervoer van de gemeente Woudrichem via het gemeentehuis.