Veiligheidsmarkt voor bewoners Binnenstad

GORINCHEM – Op zaterdag 14 oktober wordt op het evenemententerrein Buiten de Waterpoort een veiligheidsmarkt georganiseerd voor bewoners van de Binnenstad van Gorinchem.

Op deze veiligheidsmarkt geven politie, brandweer, Burgernet, het buurtpreventieteam van Gorinchem Oost, Poort6 en de gemeente Gorinchem voorlichting over veiligheid in de wijk en veiligheid in en rond de woning. De politie is aanwezig met materiaal en mensen, denk aan politieauto’s, boten en motoren, maar ook de politie ter paard en ME (Mobiele Eenheid). De brandweer is aanwezig met een blusboot. Ook voor kinderen is er van alles te doen.

De markt duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. De burgemeester opent de markt om 11.00 uur. Tegen inlevering van de uitnodigingsbrief krijgen bewoners van de Binnenstad een leuke attentie van de gemeente Gorinchem. Ook de overige inwoners van Gorinchem zijn van harte welkom en krijgen een attentie mee (zolang de voorraad strekt).