Finalisten BizAwards Altena 2017 bekend

ALTENA – Onder toeziend oog van De Rivieren Notarissen boog de jury zich over de lange lijst van voorgedragen kandidaten. Na een eerste, volgde een tweede selectie.

Het resultaat daarvan is een 6-tal ondernemers dat doorgaat naar de grote finale op 23-11 aanstaande. Dan worden de twee winnaars van BizAwards Altena 2017 bekendgemaakt. Voor de titel Ondernemer van het Jaar zijn genomineerd: Henk Schouten van Schouten Europe Giessen, Peter van Ballegooijen van Albert Heijn Sleeuwijk, Joan Hanegraaf van Oerlemans Plastics Genderen.

Voor de titel Talent van het Jaar zijn genomineerd: Ralph Vermeulen & John van Boxel van EQA Projects Werkendam, Ingmar Vroege & Gert-Jan Leemans van Safeguard Nieuwendijk en Arend Koekkoek van Idea-X / Campus Almkerk.

De komende periode zal de jury de overgebleven kandidaten verder beoordelen aan de hand van een aantal selectiecriteria. De vijfkoppige jury staat onder voorzitterschap van ondernemer Sandra Paans. De eerste algemene ondernemersverkiezingen in Altena krijgen hun ontknoping op Fort Altena. Tijdens een speciale feestavond worden niet alleen de winnaars bekend, maar zullen ook de awards worden uitgereikt. In iedere categorie één. De avond wordt geleid door niemand minder dan Ingrid Adriaanse, onder meer bekend van RTL7, RTLZ en Business010.

Wie er op 23-11 bij wil zijn, kan voor die avond kaarten reserveren via www.BizAwardsAltena.nl. Op die site staat ook alle info rond het event, het programma en meer. Wie wil, kan voorafgaand aan de feestelijkheden op Fort Altena nog een smakelijk vorkje prikken. Reserveren voor het VIP-diner verloopt ook via de site van BizAwards Altena. Volgens organisator B2B-platform Ondernemend Altena wordt 23-11 een avond ‘waarvoor mensen hun beste pak of mooiste jurk aan zullen trekken’.