Bejaarde dame overloopt drie gemaskerde mannen

GORINCHEM – Een 76-jarige bewoonster van een woning aan de Haarweg in Gorinchem is dinsdagochtend om ongeveer 04.00 uur overvallen door drie mannen. Zij ontdekte de overvallers in haar woning toen zij even uit haar bed kwam.

Eén van de mannen was vermoedelijk in het bezit van een mes en zij eisten geld van de vrouw. Toen zij aangaf dat zij dat niet had, werd zij vastgebonden en de mannen doorzochten de hele woning. Na ongeveer een uur gingen zij er met onbekende buit vandoor. Het slachtoffer kon zich bevrijden en hulp zoeken.

De dame is inmiddels door een rechercheur gehoord en het team zal nu een uitgebreid onderzoek instellen naar de daders van deze laffe overval. Ondanks het feit dat de woning van het slachtoffer zeer afgelegen ligt, zal toch een buurtonderzoek worden ingesteld en eventueel camerabeelden worden verzameld. Daarnaast doet de politie een oproep aan eventuele getuigen zich te melden bij de politie op telefoonnummer 0900-8844.