Politie zoekt getuigen van schietincident

GORINCHEM – De politie zoekt getuigen van een schietincident dat zich op 6 oktober in Gorinchem afspeelde en waarbij een 22-jarige man uit Gorinchem gewond raakte.

De Gorkummer wandelde om 22.45 uur op de Burgstraat toen twee mannen op hem afliepen. Volgens het slachtoffer eiste één van de mannen dat hij zijn zakken moest leegmaken. De man weigerde, waarna hij in zijn been geschoten werd. De daders gingen er vandoor en ook het slachtoffer ging weg. Toen de politie werd gebeld, waren de vogels al gevlogen. Het slachtoffer was aanspreekbaar en is niet in levensgevaar.

Was u getuige van dit steekincident? Of heeft u andere informatie die leidt naar de daders? Belt u dan met de politie via 0900-8844 en vraag naar de recherche van district Zuid-Holland-Zuid. Anoniem belt u naar 0800-7000.