Seminar Pionieren in het sociaal domein

WERKENDAM – Op donderdag 2 november bent u van harte welkom om het seminar Pionieren in het sociaal domein’ bij te wonen op Fort Altena.

Het is een feit dat de afgelopen jaren de rollen in het sociaal domein sterk veranderen. Het belang van samenwerken is groot. Pioniers, visionairs en doeners gingen aan de slag. Wat kunnen we leren van elkaar? Tijdens deze seminar is er aandacht voor lokale en regionale betrokkenen. Op welke manier kunnen zij slim en effectief samenwerken? Hoe kunnen we partijen aan elkaar verbinden en wat zijn de rollen van bestuurders, raadsleden en lokale overheden?

Door ervaringen te delen en met elkaar in gesprek te gaan, kunnen we onze blik verruimen. Een effectieve aanpak van de maatschappelijke vragen in uw regio, creëren we door de diverse manieren van verbinding te zien, te zoeken en te maken.

Deelname aan deze seminar is kosteloos, maar uitsluitend mogelijk op basis van aanmelding via de website www.eventbrite.nl. De organisatie is in handen van Stichting De Bank van Noppes uit Gorinchem.