Afsluiting van de A27 richting het noorden

ALTENA – Vanaf zaterdag 7 oktober 19.00 uur tot maandag 9 oktober 5.00 uur is de A27 vanaf knooppunt Hooipolder in noordelijke richting afgesloten.

De Keizersveersebrug is vanaf zaterdagavond 19.00 uur tot uiterlijk zondagavond 19.00 uur afgesloten. Het lokale verkeer kan zondagavond bij oprit Dombosch de A27 op en bij Hank eraf. Rijkswaterstaat gaat asfalteerwerkzaamheden uitvoeren bij de Keizersveersebrug en Merwedebrug. Deze werkzaamheden zijn vorig jaar uitgesteld vanwege de afsluiting van de Merwedebrug voor het vrachtverkeer. Het lokale verkeer kan de A27 tussen Hank en Werkendam het gehele weekend gebruiken.

Verkeer wordt door borden omgeleid. Houd rekening met ongeveer 30 minuten extra reistijd. Vanwege de werkzaamheden wordt het fietsverkeer over de Merwedebrug via het fietspad aan de westzijde geleid, zodat de oostzijde vrij blijft voor het gebruik door hulpdiensten. De Brabantliners van Arriva rijden tijdens de afsluiting gedeeltelijk met pendelbusjes. Houd rekening met extra reistijd.