Enquete onder willekeurige inwoners over De Put

UPPEL – De gemeente Woudrichem wil voor het eind van het jaar een weloverwogen beslissing nemen over het toekomstig gebruik van de Put aan de Omloop in Uppel.

Er loopt een onderzoek naar de waterkwaliteit, er zijn gesprekken gevoerd met verschillende belanghebbenden en binnenkort start een onderzoekje onder inwoners van Almkerk, Uppel, Uitwijk-Waardhuizen, Sleeuwijk, Dussen en Nieuwendijk. Op ongeveer 1000 willekeurige adressen valt er post van de gemeente Woudrichem op de mat met een korte vragenlijst over de Put.

Gevraagd wordt naar het gebruik en de waardering van de Put. De gemeente zou het fijn vinden als mensen die de vragenlijst ontvangen deze ook willen invullen. Dat kan op papier of digitaal. Onderzoeksbureau Dimensus uit Breda voert dit onderzoek voor de gemeente uit.