Vrouw uit auto geknipt na eenzijdige aanrijding

RAAMSDONK – Een 33-jarige vrouw uit Tilburg is zaterdagochtend 30 september 2017 rond 07.25 uur na een eenzijdig ongeval op de A59 ter hoogte van Raamsdonk door de brandweer uit haar auto geknipt.

De vrouw is vermoedelijk overvallen door vermoeidheid en in een sloot naast de snelweg beland. Ze kon niet zelfstandig uit de auto komen en had last van nek- en rugklachten. De brandweer heeft daarop het dak van de auto geknipt en de vrouw uit haar auto bevrijd. Ze is per ambulance naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht. Ze was niet onder invloed van alcohol.

Vlakbij de plek waar de vrouw van de weg was geraakt, was een tweede auto van de weg geraakt. De bestuurder van deze auto heeft vermoedelijk hulp willen verlenen aan de vrouw, maar de auto niet op de handrem gezet, waardoor de auto het talud afrolde. Gelukkig kon de auto uit de sloot worden gesleept en kon de onfortuinlijke automobilist zijn weg weer vervolgen.