Werkbezoek van Bert Pauli in Werkendam

WERKENDAM – Gedeputeerde Bert Pauli bracht op uitnodiging van burgemeester Yves de Boer een werkbezoek aan maritiem Werkendam.

Bert Pauli, gedeputeerde economie en internationalisering van de Provincie Noord-Brabant, sprak met burgemeester De Boer, wethouder Van Oosten en vertegenwoordigers van Werkendam Maritime Industries. Hij constateerde dat de derde binnenvaarthaven van Nederland een bloeiend maritiem cluster is, waar veel ontwikkelpotentieel is. Tijdens zijn bezoek had de heer Pauli ook een luisterend oor voor het ‘wensenlijstje’ van maritiem Werkendam, zoals stimulering van het vervoer over water, extra havencapaciteit en het voorkomen van devaluatie van vaarwegen.

Kortom: een boeiend werkbezoek dat geleid heeft tot de identificatie van een aantal aandachtspunten. Hiermee kan de samenwerking tussen de Provincie Noord-Brabant en de gemeente Werkendam verder gestalte gegeven worden, met als doelen: meer innovatie, versterking van de regionale economie en daarmee groei van de werkgelegenheid.