Meidenavond in De Pomp

ALMKERK – Zaterdag 7 oktober is de allereerste meidenavond in De Pomp. Het thema deze avond is: ‘Wie ben jij?’.

Er wordt afgetrapt met een heerlijke High Tea om kennis te maken. Deze wordt verzorgd, maar als je het nou heel leuk vindt om iets te maken, bakken of meenemen mag dat natuurlijk. De rest van de avond wordt met leuke en gezellige activiteiten gevuld. Tot slot zijn er nog over het thema van de avond verschillende elementen en wordt de avond langzaam afgesloten. Iedereen is welkom en neem gerust een stel vriendinnen mee.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar meidenavondpomp@gmail.com.