Nieuwe zorggroep bij Kinderopvang BuitenGewoon

WOUDRICHEM – Vanaf oktober 2017 start kinderopvang BuitenGewoon uit Woudrichem met een zorggroep. De groep is bedoeld voor kinderen van twee tot dertien jaar die gedragsmatig, cognitief en/of op ontwikkelingsgebied moeite hebben in reguliere opvang.

De zorggroep is geopend van maandag tot vrijdag van 07.00 tot 18.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag 6 oktober om 16.00 uur is tijdens Festival BuitenGewoon de feestelijke opening van de nieuwe groep. Op het gebied van zorg en welzijn is er een toenemende maatschappelijke verantwoordelijkheid. Kinderopvang BuitenGewoon streeft ernaar om psychosociaal kwetsbare kinderen zoveel mogelijk te laten deelnemen aan de samenleving, net als ieder ander kind.

Kinderopvang BuitenGewoon verzorgt opvang aan de Middelvaart 1 in Woudrichem. Overdag kunnen kinderen van nul tot vier jaar terecht bij de kinderdagopvang. Voor kinderen van twee tot vier jaar is er op twee locaties een peuterprogramma. Buitenschoolse opvang is mogelijk voor school, tussen de middag en na school. Ook gastouderopvang behoort tot de mogelijkheden.