Bazaar bij Zorgplein Maaswaarden

WIJK EN AALBURG – Op zaterdag 7 oktober vindt de jaarlijkse bazaar plaats van Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein, Azaleastraat 26 te Wijk en Aalburg. De bazaar wordt gehouden in het atrium van Wijkestein.

Er is van alles te doen o.a. verkoop van bloemen/planten, tweedehands boeken, handwerk, boerenworsten en cadeauartikelen. Maar ook allerlei activiteiten, zoals enveloppen trekken met mooie prijzen, inschrijven voor een konijn en boodschappenmand. Ook is er een kraam van de dagbesteding met diverse leuke activiteiten voor de kinderen. In het gezellige restaurant kunt u terecht voor koffie, thee en fris met een lekkere appelflap en allerlei warme en koude snacks. Ook dit jaar worden er weer overheerlijke oliebollen gebakken.

De bazaar begint om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Rond de klok van kwart voor vier komt de notaris uit Heusden de trekking verrichten van de grote verloting. De organisatie hoopt op een gezellige en grote opkomst. De opbrengst komt geheel ten goede aan extra activiteiten voor de cliënten van Zorgplein Maaswaarden.