Inwoner verdacht van drugs dealen

GEERTRUIDENBERG – De politie heeft maandag 25 september 2017 omstreeks 04.00 uur op de Centraleweg in Geertruidenberg een 21-jarige man uit Geertruidenberg aangehouden nadat in zijn auto diverse drugs waren aangetroffen.

Agenten zagen een auto met hoge snelheid over de Kanaalweg West rijden. Ze besloten een controle in te stellen. Tijdens het gesprek met de bestuurder zag een van de dienders in de vieze achterruit de tekst Keta en I love Ketamine staan. Hierop overhandigde de automobilist vier zakjes poeder.

Tijdens verder onderzoek werden in de auto nog een zak met ruim 300 pillen en een etui met nog meer zakjes poeder aangetroffen. Het gaat vermoedelijk om XTC en ketamine, maar de drugs moeten nog verder getest worden. Hierop is de verdachte aangehouden. De politie onderzoekt of hij een drugsdealer is. Zijn telefoon is in beslag genomen.