Drugs gebruikende jongeren betrapt

WIJK EN AALBURG – Op een zolder van een garage in de Veldstraat in Wijk en Aalburg zijn meerdere drugs- en alcohol gebruikende jongeren betrapt.

Naar aanleiding van tips gingen agenten naar een garage waar op zolder jongeren drugs en drank zouden gebruiken. Agenten hoorden harde muziek toen zij op donderdag 21 september rond 23.00 uur aankwamen bij het pand. Op de zolder waren zes jongens en twee meisjes aanwezig. Op tafel stond bier en sterke drank. De agenten vroegen of er drugs aanwezig was waarop ontkennend werd geantwoord.

Bij fouillering van een 18-jarige jongen werden twee zakjes aangetroffen met harddrugs. Hij is aangehouden. Bij insluiting in het cellencomplex werden nog drie zakjes met drugs gevonden in zijn ondergoed en een geldbedrag. Dit is in beslag genomen. Verder is een gestolen kentekenplaat die aan de muur van de zolder hing in beslag genomen. Deze werd vernietigd.