CDA en GroenLinks op werkbezoek in Almkerk

ALMKERK – De Brabantse fracties van CDA en GroenLinks brachten op 15 september een werkbezoek aan Almkerk.

Deelnemers aan het werkbezoek waren namens het CDA de Statenleden Ton Braspenning, Roland van Vugt, Caroline van Brakel, Kees de Heer en Ernst van Welij en namens GroenLinks de Statenleden Patricia Brunklaus, Sjo Smeets en Simon Jacobs. Het programma startte om 10.30 uur met een bezoek aan de familie Koekkoek en de Innovatiecampus Almkerk. Op deze vrijgevallen agrarische locatie werken jonge mensen aan initiatieven op het gebied van energie, duurzame landbouw en bestuurlijke vernieuwing.

Vanaf 12.15 uur waren de politici te gast bij Golfpark Almkreek, waar zij zich lieten bijpraten over de plannen voor ‘Sportlandgoed Altena’. Dit is een initiatief om wonen, natuurontwikkeling, recreatie en sport te combineren in één project.