Boekpresentatie 'De Nieuwe Biesbosch'.

WERKENDAM – Op 21 september vanaf 15:15 uur ben je van harte welkom in het Biesboschmuseum voor de boekpresentatie van het boek ‘De Nieuwe Biesbosch’.

In de afgelopen eeuwen werd de Biesbosch langzaam polderland. Nu krijgen de rivieren weer de ruimte en mag de natuur haar gang gaan. Biddende visarenden hangen boven meanderende geulen en de majestueuze zeearend verjaagt een groep ganzen. Bevers bouwen aan hun burchten en het is wachten op de terugkeer van de otter en de steur.

Het boek De Nieuwe Biesbosch is een schitterend eerbetoon aan dit unieke stuk herstellende rivierdelta. Thomas van der Es, beter bekend als ‘Boswachter Thomas’, deelt zijn ervaringen in aanstekelijke stijl. Stef den Ridder maakte prachtige tekeningen erbij. Een mooi cadeauboek voor liefhebbers van natuur & landschap.

Aanmelden voor deze boekpresentatie is noodzakelijk en kan via info@knnvuitgeverij.nl, uiterlijk tot 19 september onder vermelding van het het aantal personen. Bestellen kan aansluitend via de website www.knnvuitgeverij.nl.