Van Vliet voorzitter Gorinchem Citymarketing i.o.

GORINCHEM – Martin Van Vliet is door de stuurgroep citymarketing voorgedragen als de beoogd voorzitter van de Stichting Gorinchem Citymarketing i.o.

Het college van B&W is akkoord met de bindende voordracht van de 49–jarige Van Vliet, in het dagelijkse leven werkzaam als gemeentesecretaris/algemeen directeur in de gemeente Vlissingen. Met dit besluit is het citymarketing traject weer in een volgende fase beland. Van Vliet moet nu hij officieel benoemd is aan de slag om het bestuur van de stichting samen te stellen.

Van Vliet, getrouwd, 1 zoon en woonachtig in Oosterhout, is vol enthousiasme over zijn voorzitterschap. In het citymarketing traject is met de stuurgroep vastgesteld aan wat voor soort voorzitter behoefte is. De zoektocht richtte zich op iemand die niet zo zeer inhoudelijk betrokken is binnen Gorinchem, maar die vooral kan verbinden en enthousiasmeren.