Jeugdatelier Gorinchem start lesblok 4

GORINCHEM – Op maandag 4 en donderdag 7 september 2017 van 15.30 / 17.30 uur start Jeugdatelier Gorinchem met het 4e lesblok.

Voor kinderen van 8 tot 17 jaar organiseert het Jeugdatelier Gorinchem creatieve lessen in de ULO. De lessen worden gegeven door Marleen van Zwienen, Docent Jeugdatelier, Intern Cultuur Coordinator en Beeldend Kunstenaar. Als je het leuk vindt om samen met ongeveer 10 tot 15 andere kinderen lekker creatief bezig te zijn, dan is dit echt iets voor jou.

Deelname is steeds per lesblok van 6 lessen van € 60. Elk lesblok bestaat uit 6 lessen waarin kinderen kennismaken met allerlei technieken, zoals tekenen, schilderen, boetseren, glas bewerken, textiel, vilt, striptekenen en nog veel meer. Kinderen dragen ook zelf ideeën aan: voor het 3e lesblok zijn dat tekenen en schilderen, buiten tekenen en schetsen, graffiti, glazuren en hout bewerken. Gemiste lessen mogen in dezelfde week op de andere lesdag worden ingehaald. De inschrijving is nu gestart.