Hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert

WERKENDAM – Op zondag 17 september is ‘Hier Dooft Niets’ te zien op Fort Altena in Werkendam. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze keer is dat zanger, filmer en schrijver Rinus Rasenberg.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt’ en veroverden ze menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. Nu brengt dit sprankelende kleinkunstgezelschap een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over verwondering. Met liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en doen ze een liefdevolle oproep tot verwondering.

Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn erop uit om je hart te veroveren en je met nieuwe dromen naar huis te sturen. ‘Hier Dooft Niets’ speelt op zondag 17 september om 14.30 uur en om 19.30 uur op Fort Altena te Werkendam. Kaarten kosten € 10,-. Reserveren via: info@fortaltena.nl. Kijk voor meer info op www.fortaltena.nl.